Brasil i Colòmbia jugaran a partir de les deu de la nit, a Fortaleza, un partit de quarts de final que enfrontarà la rocositat i, sovint, la falta d'imaginació de l'equip amfitrió contra l'aire fresc que proclama l'equip de José Pekerman, una de les confirmacions del campionat. Colòmbia té el millor jugador del torneig fins ara i màxim golejador, James Rodríguez, del qual haurà de dependre en bona part per trencar l'entramat del conjunt de Scolari, que va decebre contra Xile i que va passar ronda més per sort que no pas per encert.

Per al partit d'avui hi pot haver canvis en els brasilers. El tècnic podria apostar per Maicon en lloc d'Alves al lateral dret. La baixa de Luiz Gustavo al centre del camp, per sanció, pot ser compensada amb l'avançament de línies de David Luiz i l'entrada d'Henrique de central. Scolari, però, també pot ser conservador i mantenir igual la línia del darrere i només fer entrar Paulinho a la mitja.

No s'espera que Colòmbia toqui gaires coses però sí que pot tornar a la presència d'Ibarbo al centre del camp en detriment del davanter Jackson Martínez per tenir més presència a la zona ampla.