L'Open d'Espanya Cofidis tenia a Becerril de la Sierra (Madrid) la prova final, amb la participació de l'equip Tomàs Bellès Cannondale by Gaes. La ciclista barcelonina de l'equip, Anna Villar, va arribar amb possibilitats de victòria, i amb 59 punts d'avantatge sobre la segona classificada. El pronòstic, que era molt favorable, es va complir i un segon lloc li era suficient per assegurar de forma brillant el títol a l'Open d'Espanya Cofidis en la seva edició del 2014.

Pel que fa als altres corredors del Tomàs Bellès, Magda Duran va ser la primera en cadets i, en el grup de màster-30, Pau Egeda va ser segon i ha acabat també subcampió dins la general de l'open. David Puig va ser el dotzè en la mateixa categoria i David Pallarès, dinovè. Finalment, pel que fa a l'elit masculina, Cristofer Bosque va fer una cursa de menys a més i va acabar setè. Al grup sub-23, Gerard Álvarez va ser cinquè.