Toni Bou va pujar al podi en la tercera prova del Campionat d'Espanya de Trial que es va celebrar en la localitat lleonesa de Pobladura de las Regueras, i conserva així el liderat provisional amb set punts d'avantatge sobre Adam Raga. Per la seva banda, el pilot bagenc Pere Borrellas va finalitzar en la novena posició, i ocupa aquesta mateixa plaça a la general.

Bou, que defensa el títol de campió, va finalitzar en la tercera posició sobre la seva Montesa Cota 4RT, en una jornada positiva per al seu equip, el Repsol Honda Team. Una vegada més, el pilot pierenc va tenir l'handicap d'haver d'obrir les zones, cosa que li va impedir dominar la carrera amb comoditat. A la Pobladura de las Regueras, la pluja va caure abans de l'inici de l'esdeveniment, i això va complicar les zones, principalment per als pilots que sortien en les primeres posicions, com va ser el cas de Bou.

Un inici complicat

Un parell d'errors de traçada en dues zones van comprometre la carrera del pilot de Repsol, que, a diferència d'altres proves, no va poder recuperar aquests punts davant d'un Adam Raga (Gas Gas) molt regular durant tota la jornada. En la primera passada per les zones, el de Piera va aconseguir el segon millor registre, per darrere de Raga, però un altre error el va fer cedir aquesta segona posició. Finalment, Bou va acabar en la tercera posició, a un punt del segon lloc, Jeroni Fajardo (Beta), i empatat en els punts amb Albert Cabestany (Sherco), a qui va superar per un major nombre de zeros en el recorregut.