Finalment, el Gironella no impugnarà la decisió de la Federació Catalana de Futbol d'atorgar la plaça del retirat Vilassar de Dalt al Lleida B i no al propi conjunt berguedà a Primera Catalana.

En un principi, els berguedans creien que la interpretació del reglament que s'havia fet no era la correcta, ja que, en cas de retirada d'un equip, un cop un grup ja està format i aprovat en assemblea, qui havia de suplir la plaça vacant era el club amb millor rànquing de la categoria inferior "amb criteris geogràfics o de territorialitat". Aquests criteris geogràfics i de territorialitat es pensava, des de Gironella, que es referien a l'àmbit provincial i, per tant, tenia dret el Gironella abans que el Lleida B, ja que el retirat era barceloní. El que passa és que la Federació Catalana de Futbol, quan es parla de Primera Catalana, l'abast de territorialitat és el català i no el provincial.

Un cop deixat de banda aquest afer, el Gironella ha continuat treballant en la confecció d'una plantilla competitiva amb la qual poder repetir o fins i tot millorar el rendiment d'aquesta passada campanya al grup 4 de Segona Catalana amb promoció d'ascens inclosa. Les incorporacions fetes són les d'Adrià Sallarès Salla, de l'Avià, els juvenils del Fruitosenc Sergi Vilalta i Sergio Muñoz, i el porter del juvenil del Gimnàstic Marc Puigoriol Putxi; són baixa Abel Navarro, Ivan López, Sergi Ruiz, Pau Ragués i Rafa Zafra, aquest dos darrers incorporats per l'Avià de Primera Catalana.