Els dos pilots de l'escuderia TMR Mahindra La Bruixa d'Or van tenir ahir una bona actuació durant la cinquena cursa del campionat de Moto3 corresponent al FIM CEV Repsol que es va celebrar al circuit d'Albacete. Així, el pilot madrileny Jorge Martín no va poder acabar la al podi a la cinquena cursa del FIM CEV Repsol de Moto3 que s'ha disputat avui al circuit d'Albacete.

Jorge Martín va caure a quatre voltes del final del recorregut quan estava rodant en la tercera plaça en solitari després de poder marxar del grup perseguidor. La nota més positiva la va poder protagonitzar l'italià Stefano Manzi, que va ser, al capdavall, quart classificat i només a una dècima del tercer. En tot cas, tant Manzi com Martín van deixar clara la seva progressió i que en les properes curses poden estar en els llocs capdavanters. La propera de les curses serà el 7 de setembre al Circuit de Navarra.

Lluís Juárez, el director d'equip del TMR Mahindra, va declarar al final de la prova que "sap greu no haver completat la classificació de tots dos pilots, fins i tot nosaltres vèiem factible un tercer i un quart llocs. Malgrat tot, tots dos pilots han demostrat que estan a l'alçada dels millors i el funcionament de les Mahindra ha estat impecable, perquè els ha permès lluitar pel podi. El regust que ens ha deixat la cursa és agredolç, però sí que hem demostrat el nostre potencial, i aquesta és la millor lectura que en podem fer a cop calent. Quan es parli dels favorits a la categoria ens hauran de tenir en compte".

Manzi es dolia de "no haver pujat al podi per la diferència de només una dècima, però, tot i això, estic content".