07 de juliol de 2014
07.07.2014

El Swing i el Frak tenen bones actuacions en l'estatal de llatins a Elx

Martos i Pareshou guanyen en youth i altres parelles fan més podis

07.07.2014 | 00:00
En adults-2, Miquel Soler i Mireya Arizmendi, del Frak, van ser quarts

Les parelles dels clubs bagencs del Swing i del Frak van tenir uns excel·lents resultats al campionat d'Espanya de balls llatins que es va celebrar a Elx.
Pel que fa al Swing, el que cal destacar és el títol aconseguit per la parella Adrià Martos-Katerina Pareshou en la categoria de youth, en guanyar clarament els cinc balls de la final. En la màxima categoria, l'adult, la parella Guillem Pascual i Rosa Carné va obtenir un segon lloc meritori, mentre que eren 12ns Marc Márquez i Irina Arnau.
Aquestes dues competicions dins de l'estatal, la d'adult i la de youth, les categories estel·lars, van ser les que van posar la cloenda a un parell de dies d'espectacle que van oferir els esportistes vinguts d'arreu. Hi va haver participants des de Galícia fins a les Illes Balears, tot passant per València i Madrid. De les representacions que van ser de més quantitat cal destacar la que va arribar de Catalunya. Pel que fa al Swing, dins el grup sènior-3, la parella José Luis Pomarol-Anna Dachs es va endur cap a Manresa el subcampionat i, en júnior-2, Erik Hernández-Paula Carmona assolien el vuitè lloc definitiu.
Pel que fa al Frak, també es va aconseguir un podi, en aquest cas la tercera plaça amb Medir Soler i Carme Vinagre en el top sènior. Els que van tornar a brillar van ser de nou la parella formada per Miquel Soler i Mireya Arizmendi, que, en adults-2, van aconseguir el quart lloc definitiu. Per la seva banda, la parella de Manel Vicente i de Fina Guàrdia va ser setena pel que fa a la categoria de sènior-3, d'entre les 23 que van participar-hi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema