L'atleta de l'Avinent CA Manresa Sylvain Quevre va ser diumenge el brillant guanyador de la Gavà Nit Run, una prova nocturna que es va disputar sobre un recorregut de 5 km. L'atleta francès establert a Manresa va imposar-se a l'esprint final, amb un temps de 16'02", només amb un segon d'avantatge sobre el corredor barceloní Javier Aznar, amb 16'03". La tercera posició i el tercer esglaó del podi van ser per a l'atleta de Santa Coloma de Farners que defensa els colors de l'Avinent Manresa, Salvador Ciurana, amb 16'05".

Quevre, corredor de 28 anys, que encara no fa dos anys que practica l'atletisme, i que es troba a les ordres del tècnic manresà Joan Lleonart, ja posseeix registres tan importants com les 2 h 30'43" en marató aconseguides a Sevilla aquest 2014 i l'1 h 10'58" en mitja marató assolida en la darrera edició de la Mitja de Granollers.

Aquest de Gavà és el primer triomf absolut en una prova en ruta per a Sylvain Quevre.