El derbi intercomarcal entre el Gironella i el Súria servirà per estrenar el grup 4 de Segona Catalana el proper dia 7 de setembre. També en aquesta categoria jugaran el Sallent (grup 4), el San Mauro i el Martorell (grup 3) i el Solsona, la Seu d'Urgell i l'Organyà (grup 5).

En la primera jornada al grup 4, el Sallent visitarà el camp del Tibidabo Torre Romeu. Els sallentins han incorporat de moment dos jugadors cardonins, el lateral Aitor Lorca i el davanter Ratera, i han mantingut la majoria de jugadors que aquesta passada temporada van aconseguir l'ascens amb Jordi Capellas a la banqueta; el Sallent començarà a treballar el dia 11 de setembre. El Súria, per la seva part, té el nou tècnic Pablo Álvarez (Navarcles) i amb les altes d'Oriol Andreu (juvenil Gimnàstic), Pol Fábrega (juvenil Manresa), Víctor Fernández (juvenil Mercantil), Seri Suárez (Puig-reig), Èric Fernández (juvenil Mercantil/Gimnàstic) i David Martín i Joel Sibila, juvenils del Súria. Les baixes han estat les de Dayan Barrera (Igualada), Toni Liria (Avià) i Said (Calaf). Els suriencs començaran a treballar el dia 18 d'agost.

En el grup 5, el Solsona tindrà el seu primer partit a Artesa de Segre; l'equip de Candi Viladrich té les novetats de Jordi Vilà (juvenil Arrels), Nourddin El Morabiti (Organyà/Solsona B) i Albert Parcerisa (juvenil Solsona); han estat baixa Àlex Novelles, Roger Senarriaga i Joan Vilaró; el 4 d'agost començarà la pretemporada.