El Centre Excursionista d'Avinyó va organitzar la tretzena edició de la Marxa Nocturna de Regularitat. La prova, que era puntuable per la setzena Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat, va reunir un total de 33 equips.

Josep Chico i Josep Romero, del Centre Excursionista Avinyó i del Centre Excursionista de Callús, respectivament, van ser els guanyadors de la marxa, que tenia un recorregut de 10,7 quilòmetres i una durada de 2 hores i 45 minuts. La segona plaça va ser per a Antoni Monròs, Elisenda Gil i Alba Conesa, del Club Muntanyenc Hospitalet. Els primers classificats locals, i tercers a la general, van ser Avel·lina Vall i Jordi Mill, del Centre Excursionista d'Avinyó. L'entitat avinyonenca també va ser la primera classificada per entitats.

Els equips participants, formats per una, dues o tres excursionistes, van fer un recorregut per camins i corriols del terme municipal d'Avinyó i van caminar per l'entorn de paratges com la font de la Rovirassa, els Pujols o el Mont-rodó. La marxa nocturna es va iniciar a les 10 del vespre a la plaça Major i va acabar al Centre Cívic Can Tutó, on es va fer un sopar i l'entrega de premis, que una any més, van ser obra de l'artista també avinyonenc Joan Viladrich.