Amb una participació que va superar els 800 corredors (640

van arribar a meta) es va celebrar

la Multisegur Volta als Ports d'Andorra de cicloturisme, organitzada per l'Agrupació Ciclista Andorrana. A la prova el navassenc Xavier Garcia (Triskel 365), a la foto, va ocupar una meritòria tercera posició amb un temps de 4 h 15'24'' per fer front al recorregut de 110 km, amb 3.330 metres de desnivell, havent de superar els colls de la Rabassa i de la Comella, entre d'altres. Rafael Pérez, un especialista en proves d'aquesta mena (venia de guanyar la coneguda marxa Quebrantahuesos, amb més de 10.000 corredors), va superar a l'esprint el local David Albós amb un crono de 4h 11' 29''. En categoria femenina, la primera classificada va ser Iolanda López, amb 5 h 22'59'', seguida de Mari Carme Xifré (5 h 25'48'') i de Gisela Biguet (5 h 34'41''). Paral·lelament es va córrer un cursa curta de 80 km i una altra de solidària de 21 km.