10 de juliol de 2014
10.07.2014

El VòleiSorra d'Igualada fa 22 anys amb nou pistes de joc

10.07.2014 | 08:08
L´espectacularitat del vòlei sorra es viurà durant tres dies a Igualada

El parc Valldaura viurà de forma intensa, a partir de demà i fins diu-menge, la 22a edició del VòleiSorra d'Igualada amb nou pistes de joc per encabir la gran quantitat d'equips inscrits en les diferents categories i modalitats.
El VòleiSorra d'Igualada és obert a tothom i comprèn diferents categories en funció del nivell i l'edat. Les especialitats previstes són el 2x2 i el 4x4, femení, masculí i mixt. Per que fa al nivell hi ha els de costellada, obert i elit, que poden escollir els mateixos participants. En l'apartat de costellada no hi ha fases finals per tal de fer prevaldre l'esperit lúdic i no competitiu.
Per tal d'amanir la vetllada de divendres hi haurà música en directe a càrrec de la cantant i guitarrista igualadina Adriana Muntané, a partir de les 9 del vespre a la terrassa del bar. El dissabte hi haurà paella (a preu popular). La disputa de les fases finals serà diumenge a partir de les 6 de la tarda, quan es podrà gaudir dels partits més espectaculars i de sorpreses per fer ambient, així com de diversos sorteigs per als jugadors participants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

L'últim El més llegit