La corredora igualadina Laura Orgué (Salomon Santiveri Outdoor Team) continua en ratxa. La flamant campiona del món del Quilòmetre Vertical amb la victòria aconseguida fa dues setmanes a Chamonix, ahir va ser la vencedora de la mateixa especialitat a la Copa del Món a la vall d'Isère, una victòria que confirma Laura Orgué com a clara aspirant al títol final aquesta temporada.

Laura Orgué, que va debutar a la Copa del Món del Quilòmetre Vertical el mes de maig passat amb un segon lloc a la Transvulcània, va aconseguir ahir el rècord de la prova amb un temps de 40'52'', dos minuts menys que l'anterior plusmarca que estava en possessió, des del 2002, de la corredora italiana Antonella Confortola amb 42'48''. Laura Orgué va volar per un recorregut de gairebé tres quilòmetres i 1.000 metres de desnivell amb un màxim pendent que arribava fins al 63 %.

Després de la prova, Laura Orgué va manifestar que "afrontava molt motivada aquest Quilòmetre Vertical després de guanyar a Chamonix, per tant, amb un plus de confiança. Es tracta de la segona prova i vull lluitar pel títol".

Aquest diumenge, Laura Orgué prendrà part a l'Olla de Núria, "una carrera mítica en el nostre territori que per a mi significa també el retorn a la competició d'una disciplina, l'skyrace, que fa temps que tinc aparcada; per això em fa més il·lusió perquè serà el meu primer test de cara a les proves de la Copa del Món de l'especialitat en les quals vull prendre part aquest any".