El Mundialet 2014 té pràcticament definits els equips que disputaran els quarts de final (els dos primers classificats de cadascun dels grups), després de la disputa aquest cap de setmana de quatre partits més al Nou Estadi del Congost.

Dissabte, l'Equador i Xile van empatar a dos gols i van deixar a l'aire la classificació del grup B, pendent del partit que han de jugar dissabte que ve Gàmbia i Xile (únic partit que queda pendent). A continuació, el Senegal no va tenir compassió de Catalunya en guanyar-la per 8 a 2 i deixar fora del torneig els catalans. Es van classificar al grup D el Senegal i l'Argentina, ambdós amb tres punts.

Ahir, en el primer enfrontament, Bolívia va superar per la mínima (1-2) l'Uruguai al grup A, i Bolívia va acabar primera (6 punts) i segon el Paraguai (3 punts). En l'últim duel, el Marroc i Colòmbia, amb taules (1-1), van entrar ambdós a la següent fase, els marroquins amb 4 punts i els colombians amb 2. De moment, els aparellaments confirmats per als quarts de final són el Bolívia-Colòmbia, i el Marroc-Paraguai; el Senegal i l'Argentina tindran rival dissabte que ve.