El waterpolista manresà Aleix Páez ha aconseguit aquest cap de setmana el títol de campió d'Espanya de waterpolo en la categoria cadet amb el seu equip, el CN Terrassa, en la competició celebrada a Saragossa sota l'organització del CN Hélios. També aquesta mateixa temporada, Páez ha estat subcampió amb els egarencs en el Campionat de Catalunya i campió de la Lliga Catalana.

La formació com a waterpolista d'Aleix Páez va començar al CN Manresa, on va competir en les categories aleví i infantil; posteriorment, i després de la desaparició del club manresà, va continuar la seva trajectòria esportiva al CN Terrassa, on és ara.

En el Campionat d'Espanya cadet, la competició la van disputar dotze equips d'arreu de la geografia estatal; entre les formacions favorites hi havia el Canoe de Madrid, el CN At. Barceloneta i el mateix CN Terrassa. El conjunt egarenc va quedar primer en la fase de grups i va guanyar els partits amb solvència (21-6 al WP Túria i 19-3 al CDW Màlaga); a quarts de final, el CN Terrassa es va enfrontar contra el que ha estat el seu rival directe durant tota la temporada a Catalunya, el CN At. Barceloneta, i el va derrotar per 13-8. Gràcies a aquesta victòria els egarencs van passar a semifinals i es va enfrontar al Club Waterpolo Caballa de Ceuta, equip al qual van guanyar per 18-6, i van entrar a la final per la porta gran. En el duel definitiu es van haver d'enfrontar als amfitrions del CN Hélios. Com en la resta de partits de la competició, el conjunt del CN Terrassa es va imposar amb autoritat, en aquest cas per un global de 15 a 3.