15 de juliol de 2014
15.07.2014

Toni Elías obté dues cinquenes posicions al circuit de Laguna Seca

15.07.2014 | 00:00
Toni Elías va tenir una destacada actuació a les proves de Laguna Seca

"La segona cursa va ser més difícil a causa de les tres sortides, però en general estic satisfet, sobretot per la millora que hem mostrat al llarg del cap de setmana. Però hem de continuar treballant. He gaudit molt al circuit de Laguna Seca, és un traçat complicat però divertit. Ara toca aprofitar l'aturada de la competició per entrenar fort". Amb aquestes paraules s'expressava el manresà Toni Elías (Red Devils Roma) després d'acabar la matinada de dilluns la segona de les curses programades al circuit de Laguna Seca, als Estats Units, del Campionat del Món de Superbikes.
Toni Elías va ocupar la 5a plaça en cadascuna de les dues curses i va lluitar davant dels equips oficials. En la primera cursa, Elías va fer una bona sortida i es va situar en vuitena posició en les primeres voltes. En el tram final, amb un gran ritme, va remuntar fins a la cinquena plaça final. El triomf va correspondre a Marco Melandri (Aprilia), seguit de Sylvain Guintoli (Aprilia) i Tom Sykes (Kawasaki).
A la segona mànega, Toni Elías encara va protagonitzar una arrancada més bona. Va situar-se cinquè a la novena volta però va aparèixer la bandera vermella en l'onzena. En la nova cursa, programada a set voltes, va tornar a sortir la bandera. I en la tercera sortida, el manresà va situar-se en tercer lloc, una posició que no va poder mantenir, i va acabar cinquè. La primera plaça va ser per a Tom Sykes (Kawasaki), seguit de Sylvain Guintoli (Honda) i de Jonathan Rea (Honda).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes