16 de juliol de 2014
16.07.2014
Regió7

Conxita Serra relleva el dimissionari Josep Parera a la presidència de l'Avià

16.07.2014 | 00:00
Conxita Serra

Conxita Serra és la nova presidenta de l'Avià després de la dimissió de Josep Parera Capdevila per motius personals. Tal com manen els estatuts aprovats per la junta directiva el juny passat i validats pel Consell Català de l'Esport el setembre, la substitució del president de l'entitat ha de ser per ordre de càrrecs a la directiva i per tant se n'ha de fer càrrec, en aquest cas, la vicepresidenta primera, l'esmentada Conxita Serra.
D'altra banda, la junta directiva de l'Avià també ha convocat assemblea ordinària de socis per al dia 28 de juliol a les 9 del vespre a la sala de juntes del camp de futbol. En la trobada d'associats es parlarà de l'estat de comptes de la temporada passada i les previsions de pressupost per a aquesta nova campanya 2014-15. També es farà balanç esportiu de tots els equips que té en competició el club i les perspectives per a aquest nou curs tant pel que fa a la base, el primer equip i el B. També tindrà un tractament especial en l'assemblea la remodelació del camp de futbol; sobre això, es farà una explicació del procés que estan seguint les obres i com se n'ha aconseguit l'execució.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.


L'últim El més llegit