El veterà entrenador de 67 anys Aito García Reneses ocuparà la banqueta de l'Herbalife Gran Canària les dues properes temporades. Ahir es va anunciar l'acord entre el conjunt insular i l'entrenador madrileny, que ocupa el lloc que ha deixat vacant el català Pedro Martínez per decisió de l'entitat insular.

García Reneses, que la temporada passada va fer el seu partit número mil a les banquetes de la lliga espanyola, ha sonat els darrers dies, més en les xarxes socials que no pas amb una base gaire real, per a la banqueta del Bàsquet Manresa, equip que a hores d'ara encara ha de confirmar qui serà el seu tècnic de la temporada vinent. Aíto va entrenar els dos últims anys el Cajasol, actual Baloncesto Sevilla, equip amb el qual va finalitzar en setena posició la temporada passada.

Mantenir el nivell

En aquesta nova etapa, Aíto García Reneses haurà de, com a mínim, mantenir el nivell d'un club que afronta el repte d'estrenar un nou pavelló des del primer partit, després que ja s'hi juguessin alguns duels la temporada passada, i que vol fer créixer la seva massa social. El Gran Canària, a més, ve de dos grans anys, esportivament parlant, i ha renovat l'ala australià Newley i el pivot de Cap Verd Tavares.