Gerard Deulofeu es va mostrar optimista en la roda de premsa que va oferir ahir a la ciutat esportiva del Barça, la primera des que va tornar al club blaugrana després de passar un any cedit a l'Everton anglès. El jove davanter va assegurar que és "un jugador amb caràcter, un guanyador", i que està segur que si li donen una oportunitat "l'aprofitarà", tot i que els blaugrana tenen a les seves files tres dels millors davanters del món: Messi, Neymar i Suárez.

Deulofeu va afegir que per aquest motiu intentarà "aprendre d'ells dia a dia", i preguntat per una característica amb què es quedaria de cadascun, va respondre que de Messi es quedaria amb tot "per la qualitat que té", de Suárez "amb les ganes i la lluita", mentre de Neymar amb "el seu dribbling i el seu u contra u que té". Del seu pas per la lliga anglesa, va afirmar que va "conèixer un altre estil de futbol i he crescut molt com a persona i futbolista". I va afegir que "de l'Everton em quedo amb totes les coses que he après. A la Premier es juga un futbol d'anada i tornada".

Messi i Suárez, nominats

També en clau blaugrana, ahir es va conèixer la llista de candidats al Premi al Millor de la UEFA a Europa, que premiarà el millor futbolista del continent en la temporada 2013-14. L'argentí Leo Messi es troba en la llista de deu candidats, que va ser escollida per un jurat de periodistes de cadascuna de les federacions membres de la UEFA. Messi no és l'únic blaugrana de la llista, ja que també hi és l'uruguaià Luis Suárez, per la gran temporada que va fer amb el Liverpool. El Madrid estarà representat pel portuguès Cristiano Ronaldo i l'argentí Angel Di María, i l'Atlètic per Diego Costa, ara a les files del Chelsea. La resta de candidats són el colombià James Rodríguez, els alemanys Philipp Lahm, Thomas Müller i Manuel Neuer, i l'holandès Arjen Robben.