La 31a edició de la prova la Baja Aragón, dins el Campionat d'Espanya, es va posar en marxa ahir amb els pròlegs de les diferentes categories a la localitat aragonesa de Terol. En motos, el manresà Gerard Farrés, de l'equip Gas Gas, es va imposar en el primer pròleg de 6,5 km, amb un temps de 5:27.3, i se situa com a primer líder de la prova.

En la categoria de cotxes, el manresà Moi Torrallardona va finalitzar en segon lloc fent de copilot d'Orlando Terranova, i en primera posició en la classe T1.2. L'igualadí Àlex Haro, copilot de Joan Roca, va acabar en la 17a posició, i el manresà Enric Oller, copilot de Santiago Navarro, en la 25a. En la categoria de buguis, Isidre Esteve -que lidera el Campionat d'Espanya- va finalitzar el pròleg ocupant el tercer lloc. En camions, el manresà Pep Vila va acabar en la tercera posició.

Avui es disputen les super especials 1 i 2, amb un recorregut de 217 km la primera -que es disputarà al matí- i de 116 km la segona -que s'inicia al migdia-, en motos i quads. En cotxes i camions, les dues super especials s'intercanvien el recorregut, amb el més curt en la primera i el més llarg en la segona. Les dues se celebren durant el matí d'avui.