El Red Bull Salzburg, l'equip que capitaneja el vilomarenc Jonathan Soriano, jugarà contra la Valetta de Malta i el Qarabagh d'Azerbaidjan en la tercera ronda classificatòria de la Lliga de Campions, sortejada ahir. El conjunt austríac, a més, disputarà el partit de tornada a casa.

Aquests dos possibles rivals ja han disputat el partit d'anada corresponent a la segona ronda, en què l'equip d'Azerbaidjan va vèncer per 0-1 a domicili, amb la qual cosa és favorit per accedir a la ronda següent de la competició. Si supera aquesta fase, el Red Bull només n'haurà de passar una altra per accedir a la fase de grups de la màxima competició europea.

Poca sort per a la Reial

Per la seva banda, la Reial Societat haurà de jugar contra l'Aberdeen escocès o bé el Groningen holandès en la tercera ronda de la Lliga Europa, que també es va sortejar ahir. En el partit d'anada, disputat a la ciutat britànica, hi va haver empat a zero gols. Eren dos dels rivals més complicats que li podien tocar als bascos, que tindran la tornada a fora.