La segona jornada de la Baja Aragón 2014 va arrencar ahir a Terol amb un recorregut de gairebé 350km que va finalitzar a la localitat de Calataiud, amb bons resultats per a la majoria dels nostres participants. El millor de tots va ser el manresà Gerard Farrés, del Gas-Gas Factory Team, que va tornar a ser el més ràpid en les dos súper especials, i és el líder provisional de la prova amb un temps de 4:52.19. L'acompanyen al podi els pilots Adrián Garrido i Marc Solá, seguits de la debutant Laia Sanz, després d'una prova que va ser molt accidentada, amb tres pilots abandonant el certamen degut a fortes caigudes que els van provocar diferents lesions.

També va ser una bona jornada per Isidre Esteve, que lidera amb solvència la categoria de buguis, amb un temps de 5:46.12 i més de trenta minuts d'avantatge respecte els seus perseguidors. En cotxes, els resultats d'ahir van ser els mateixos que els de la classificació final de l'any anterior, amb Nani Roma al capdavant de tot i Orlando Terranova en la segona posició. Aquest últim, condueix el seu Mini ALL4 amb el manresà Moi Torrallardona com a copilot. En la primera súper especial van finalitzar a 33 segons de Roma, mentre que en la segona van estar més a prop, a només 9 segons. En la classificació general ocupen la segona plaça d'una llista que encapçala Roma.

L'igualadí Alex Haro, copilot de Joan Roca, està situat en la 18a posició de la general, després d'aconseguir un dotzè lloc en la primera prova i un 24e en la segona. L'altre manresà que participa en cotxes, Enric Oller -copilot de Santiago Navarro-, es troba situat en la 34a posició, després d'acabar en aquest mateix lloc en les dues súper especials d'ahir.

En la categoria de campions, el manresà Pep Vila ocupa el darrer lloc del podi per darrere d'Artur Ardavicius i Martin Macik, després de sumar un segon i un quart lloc.