Després de la victòria aconseguida en la primera jornada del Gran Premi de Trial de la Gran Bretanya, Toni Bou va continuar el seu cap de setmana triomfal imposant-se en la segona jornada amb un domini absolut a Nord View. El pierenc va aconseguir la quarta victòria consecutiva en el campionat del món, la cinquena de la temporada, i surt de les illes amb una important diferència de deu punts sobre el seu màxim rival en el campionat, el pilot de Gas-Gas Adam Raga, a falta de només tres proves per posar el punt final a la temporada.

El pilot del Repsol Honda Team va començar fort en la segona jornada, que aquest cop es va desenvolupar sense pluja, fet que va fer que la conducció fos més segura. Amb la seva Montesa Cota 4RT va manar sense més errors que en la zona 8, que no ha pogut finalitzar en cap de les tres voltes. Aquests tres errors, junt amb un altre en la zona 4 en la darrera volta, han completat els vint punts de penalització del pilot de Piera.

Bou va afirmar que "només he tingut un problema en la zona 8, amb tres errors: m'he equivocat de traçada i només allà he sumat 15 punts. Per sort, la resta de trial l'he fet bé i he pogut administrar el meu avantatge".

Després d'aquesta sisena prova del campionat del món, els pilots no tenen gaire temps per recuperar-se, ja que el proper cap de setmana es desplacen a l'estació d'esquí de La Mongie, als Pirineus francesos, per disputar el Gran Premi de França.