El jugador colombià James Rodríguez pot ser del Reial Madrid en les properes hores. Això, almenys, es dedueix de la foto que va penjar al seu compte de Twitter un passatger del mateix país que va arribar ahir a la capital espanyola i que es va trobar el màxim golejador del Mundial al costat de la seva dona, Daniela Ospina.

Tot i això, sembla ser que l'aterratge de James Rodríguez a Madrid no és definitiu. Seria una escala en el seu viatge cap a Niça, des d'on es deplaçarà a Montecarlo per intentar resoldre el contracte amb el Mònaco, el seu club actual. El futbolista i el Reial Madrid ja estan d'acord en les xifres dels diners que ha de cobrar en els propers anys i ara falta que l'equip del principat accedeixi a l'operació. Aquesta es podria tancar al voltant dels 80 milions d'euros i no hi entraria cap altre jugador.

Pendents de Di María

Els diners per pagar al Mònaco per James Rodríguez poden sortir de la venda d'un altre dels grans actius de l'equip madridista de la temporada passada, l'argentí Ángel di María. Aquest està pendent que el París Saint-Germain faci alguna venda per poder assumir una operació que rondaria els 60 milions d'euros i que suposaria que l'argentí rebria 8 milions per temporada.

Aquesta seria una venda poc popular entre l'afició, ja que Di María va ser un dels homes clau perquè el Madrid guanyés la Lliga de Campions la temporada passada, però sembla que aquesta és la voluntat de l'argentí, que podria deixar el club juntament amb l'alemany Sami Khedira, que ha rebut en els últims dies ofertes de diferents equips.