Els Campionats d'Espanya de BTT han omplert de ciclisme aquest cap de setmana les muntanyes de Panticosa amb un important paper per a la delegació del Tomás Bellés.

Divendres es corria el Team Relay, una cursa per relleus on totes les comunitats autònomes competien entre elles. Anna Villar, que corria amb la selecció Catalana, es proclamava Campiona d'Espanya 2014 a Elite Femení. Dissabte al matí, a més, aconseguia la medalla de plata a la cursa XCO. Mercè Palacios, per la seva banda, i en la mateixa categoria, entrava quarta.

Cristofer Bosque finalitzava novè en Elite Home, Pau Egeda aconseguia la medalla de bronze en Màster 30 i David Puig sisè en Màster 30.

Dissabte a la nit es van celebrar els campionats tipus Eliminator on Anna Villar va aconseguir la medalla de bronze i sumava així la seva tercera medalla del cap de setmana. Gerard Alvarez també va fer un molt bon paper en aquesta prova però una desafortunada caiguda va arruïnar les seves aspiracions de progressar en la competició. Per la seva banda, Pau Egeda tampoc va aconseguir classificar-se per a les semifinals.

Aquesta setmana es celebrarà la Copa Catalana Andorra Horse