El cardoní Pere Marsinyach va revalidar el seu títol de campió d'Espanya júnior de patinatge artístic aquest cap de setmana a Madrid, en un dels millors campionats que es recorden en aquesta categoria. El patinador del Foment Cardoní va finalitzar en el lloc més alt del podi, per davant dels patinadors Sergio Canales i Llorenç Álvarez, que van vendre cara la seva derrota.

En el programa curt, Marsinyach va haver d'esmerçar-s'hi, ja que els seus rivals van deixar el llistó molt alt. Però una vegada més el de Cardona va demostrar que sap competir quan les coses es posen difícils, i va aconseguir posar el públic dempeus amb uns esplèndids combinats de TRittberguer, DAxel i una gran varietat de piruetes. Qui més difícil li va posar les coses va ser Canales, que va efectuar els seus dos programes sense cap error, i amb bones piruetes i una bona presència a la pista es va guanyar la medalla de plata, amb la qual cosa demostrava una gran progressió en aquesta temporada, però sense estar encara al nivell de Marsinyach.

També va intentar desbancar l'actual campió Llorenç Álvarez, però ni ell ni cap altre patinador no van poder treure la corona que té el cardoní, que afegeix un nou campionat d'Espanya júnior a un palmarès que no para de créixer tot i la joventut del patinador, entrenat per Carme Sanjosé i Joan Jané, que van saber treure el millor d'ell.