Dins dels actes de la festa major, es va disputar dissabte a Santa Margarida de Montbui l'onzena edició de la Cursa Popular, sobre un recorregut mixt urbà i forestal de 10 km, amb sortida al passeig d'Espanya i arribada a la plaça Catalunya, al nucli antic de la població, amb una participació de 62 atletes classificats dels 70 que s'havien inscrit.

La prova, que era organitzada per l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, en col·laboració amb el CA Igualada Petromiralles, era considerablement dura, i la calor va posar a prova la resistència física dels atletes participants.

Els guanyadors absoluts foren Xavi Tomasa (CA Berga), amb un registre de 35'27", i l'atleta montbuienca independent Cristina Burón, que va entrar en 31a posició de la general amb 47'43". Tots dos atletes van guanyar les magnífiques paneres concedides per l'organització de la cursa. Entrava segon Daniel Sánchez (CA Olesa) amb 36'56", i tercer, Zeno Fazio (FC Barcelona) amb 36'59". En la classificació femenina, seguiren Cristina Burón l'atleta del FC Barcelona Mireia Suñé (36a), amb 48'50", i, en tercer lloc, Francesca Cabré (51a), del CA Igualada Petromiralles, amb 52'49". Els premis corresponents als primers atletes classificats locals van ser per a Isaac Riera (13è a la general), del CC Òdena, en l'apartat masculí, i per a Cristina Burón en fèmines.

Van efectuar el repartiment de premis el regidor d'Educació i Esports de l'Ajuntament montbuienc, Josep Palacios, juntament amb el coordinador de la cursa i vicepresident del CA Igualada Petromiralles, Salvador Fusté.