El corredor del Movistar Alejandro Valverde, segon classificat al Tour, a 4'37'' del líder, Vincenzo Nibali, no es rendeix i anuncia que "aniré a totes en el que queda de cursa". En la jornada de descans d'ahir, Valverde va assegurar que jugarà les seves cartes en les tres etapes als Pirineus, on es jugarà el podi amb tres joves ciclistes, els francesos Bardet i Pinot i el nord-americà Van Garderen.

"Estic en el lloc en què pensava ser. És un Tour diferent a causa dels abandonaments de Froome i Contador. Nibali està molt fort i jo estic bé", va declarar Valverde.

Avui es correrà la primera etapa pirinenca, la més llarga del Tour d'enguany, amb 237,5 quilòmetres entre Carcarosa i Bagnères de Luchon. El punt fort és l'ascensió al port de Balès, de categoria especial, quan només faltin 20 quilòmetres per arribar a la meta.