23 de juliol de 2014
23.07.2014

Manresa tindrà la seva primera cursa solidària Dream Runners

Dins dels actes de la Festa Major s'inclourà aquesta prova amb motius benèfics

23.07.2014 | 13:06

Manresa entra dins del circuit de curses solidàries Dream Runners.
La cursa tindrà lloc el dissabte dia 30 d´agost, dins dels actes de Festa Major. La caminada i la cursa solidària destinen els seus beneficis a un projecte internacional com és el programa de salut materno-infantil a Woldiya (Etiòpia), i també a una causa social local, amb la implicació d´entitats del tercer sector de Manresa.

Dream Runners és una iniciativa social, sense ànim de lucre, que neix en el sí de la fundació IPI-COOPERACIÓ, una ONG creada l´any 2000, que treballa a diversos països africans, molt focalitzada en la infància i en el àmbits de la salut i l´educació. Amb aquest objectiu organitzen un circuit de curses solidaries que tenen lloc a diferents parts del territori com Barcelona, Tona, Puigcerdà, etc.

La prova és oberta a tothom sempre que els participants estiguin inscrits i coneguin el reglament que es pot consultar a la web de Dream Runners.


Programa i horaris del dissabte 30 d'agost

A les 17.30 h començaran les curses solidàries infantils Mini Dream Runners, adreçades a nens i joves de 3 fins a 16 anys i que tindran diferents distàncies en funció de l´any de naixement. El preu és de 5 euros i es donarà un obsequi a tots els participants.

Posteriorment, a les 19.00 h es donarà el tret de sortida a la Cursa solidària de Festa Major Dream Runners Manresa amb un traçat de 10 quilòmetres. La inscripció costa 15 euros i inclou el servei de cronometratge amb xip, tres avituallaments, bossa del corredor i samarreta tècnica commemorativa.

Simultàniament, a les 19.05 h tindrà lloc la sortida de la primera Caminada Solidària de Festa Major Dream Runners Manresa, de 6 quilòmetres. El preu és de 13 euros i s´ofereixen dos avituallaments i samarreta tècnica.

Inscripcions

Les inscripcions, que es poden fer anticipadament fins el divendres 29 d´agost, a través de la web www.dreamrunners.org, i a l´establiment Ríos Running Manresa (carrer Bruc, 39).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema