Manresa entra dins del circuit de curses solidàries Dream Runners.

La cursa tindrà lloc el dissabte dia 30 d’agost, dins dels actes de Festa Major. La caminada i la cursa solidària destinen els seus beneficis a un projecte internacional com és el programa de salut materno-infantil a Woldiya (Etiòpia), i també a una causa social local, amb la implicació d’entitats del tercer sector de Manresa.

Dream Runners és una iniciativa social, sense ànim de lucre, que neix en el sí de la fundació IPI-COOPERACIÓ, una ONG creada l’any 2000, que treballa a diversos països africans, molt focalitzada en la infància i en el àmbits de la salut i l’educació. Amb aquest objectiu organitzen un circuit de curses solidaries que tenen lloc a diferents parts del territori com Barcelona, Tona, Puigcerdà, etc.

La prova és oberta a tothom sempre que els participants estiguin inscrits i coneguin el reglament que es pot consultar a la web de Dream Runners.

Programa i horaris del dissabte 30 d'agost

A les 17.30 h començaran les curses solidàries infantils Mini Dream Runners, adreçades a nens i joves de 3 fins a 16 anys i que tindran diferents distàncies en funció de l’any de naixement. El preu és de 5 euros i es donarà un obsequi a tots els participants.

Posteriorment, a les 19.00 h es donarà el tret de sortida a la Cursa solidària de Festa Major Dream Runners Manresa amb un traçat de 10 quilòmetres. La inscripció costa 15 euros i inclou el servei de cronometratge amb xip, tres avituallaments, bossa del corredor i samarreta tècnica commemorativa.

Simultàniament, a les 19.05 h tindrà lloc la sortida de la primera Caminada Solidària de Festa Major Dream Runners Manresa, de 6 quilòmetres. El preu és de 13 euros i s’ofereixen dos avituallaments i samarreta tècnica.

Inscripcions

Les inscripcions, que es poden fer anticipadament fins el divendres 29 d’agost, a través de la web www.dreamrunners.org, i a l’establiment Ríos Running Manresa (carrer Bruc, 39).