El partit entre el Reial Madrid i el Barcelona, que es jugarà al Bernabeu l'últim cap de setmana d'octubre (25-26), coincideix en el temps amb la conclusió de la sanció imposada per la FIFA al davanter barcelonista Luis Suárez. La tornada serà el 22 de març del 2015.

El calendari ha estat capritxós en aquest sentit. La FIFA va suspendre Suárez amb quatre mesos d'inactivitat esportiva i la mateixa conclou el 26 d'octubre, pel que si el clàssic es jugués, per exemple, dissabte 25, Suárez no podria jugar.

En total, l'uruguaià es perdria vuit partits de Lliga i tres partits de la 'Champions'. Això en teoria, perquè el Tribunal Arbitral de l'Esport (TAS), òrgan al qual ha recorregut el club català i la Federació Uruguaiana de futbol, ha admès un procediment exprés del cas i a mitjans d'agost es podria conèixer el veredicte i si apliquen mesures cautelars.

Barça-Elx, a la primera jornada de Lliga

L'Atlètic de Madrid, vigent campió de Lliga, visitarà al seu veí Rayo Vallecano, mentre que el Barça i el Reial Madrid rebran l'Elx i el Còrdova, respectivament, en la primera jornada de la Lliga BBVA 2014-15, el cap de setmana del 23 i 24 d'agost, segons ha determinat el sorteig de composició de calendari realitzat aquest dijous.

El derbi madrileny Reial Madrid-Atlètic de Madrid a l'estadi Santiago Bernabéu, a la tercera jornada el dia 14 o 15 del pròxim setembre, inaugurarà els duels entre els tres "grans" de la Lliga BBVA 2014-15.