25 de juliol de 2014
25.07.2014

Manresa viurà una cursa Dream Runners durant la festa major

25.07.2014 | 00:00
Una de les curses Dream Runners que s´han fet a Catalunya

Manresa entrarà el proper 30 d'agost en el circuit de curses solidàries Dream Runners amb una prova organitzada per l'Ajuntament, l'entitat que porta aquest nom i el Club Atlètic Manresa, amb el suport de la Diputació de Barcelona. La cursa és oberta a tothom, sempre que els participants estiguin inscrits i coneguin el reglament, que es pot consultar al lloc web www.dreamrunners.org.
Les proves són una caminada i una cursa solidàries, que destinen els seus beneficis a un projecte de caire internacional: el programa de salut maternoinfantil de Woldiya, a Etiòpia, i també a una causa social local, amb la implicació d'entitats del tercer sector manresanes. Fa uns quants dies, una cursa d'aquesta mena ja va tenir lloc a Puigcerdà.

Programa de proves
El dia 30 d'agost començaran les curses a amb les proves infantils, adreçades a nens i joves de tres a setze anys i que tindran diferents distàncies. El preu és de cinc euros, amb un obsequi per a tots els participants. Posteriorment, a les set de la tarda, es donarà el tret de sortida a la Cursa Solidària de Festa Major Dream Runners Manresa, amb un traçat de deu quilòmetres. Cinc minuts més tard començarà la primera caminada solidària de Festa Major Dream Runners Manresa, de sis quilòmetres. El preu és de tretze euros. Les inscripcions es poden fer anticipadament fins al 29 d'agost a través del web i presencialment a Rios Running Manresa, al carrer del Bruc, 39.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

L'últim El més llegit