El pilot de Castellnou de Bages Ferran Hernández va participar en el Campionat Mediterrani de Velocitat que es va celebrar al circuit de Montmeló, en una jornada en la qual al circuit de Barcelona es van viure sis curses amb pilots d'entre 10 i 68 anys. I no ho va fer de qualsevol manera, sinó que es va imposar en una de les dues proves en què va participar i en l'altra, va quedar segon, i va acabar, així, com el guanyador global de la prova.

En la primera de les curses, que englobava les categories Copa RIEJU RS 3, Pre Moto 4, Challenge 80 i Pre Moto 3, la igualtat va marcar la prova, amb Hernández i dos pilots més de Pre Moto 3 que van arribar gairebé en paral·lel a la línia de meta. El triomf final va ser per a Francesc Pérez, seguit per Hernández i Xavier Pinsach. Però en la segona mànega, el de Castellnou del Bages es va poder treure l'espina en imposar-se sobre l'asfalt de Montmeló, al davant de Pérez i Pinsach. Aquest cap de setmana, Hernández disputarà una altra prova del Campionat d'Espanya de Velocitat, aquest cop la cinquena, que se celebrarà al circuit aragonès de Motorland, on intentarà sumar un nou triomf.