Tot i que no va ser tan decisiu com en el primer partit contra Montenegro, en què va anotar el punt de la victòria, el manresà del FC Barcelona Marc Garcia va tornar a ser important en la segona victòria de l'equip espanyol a l'europeu sub-18, que es disputa a la ciutat turca de Konya. Els homes que entrena José Ramón Cuspinera es van imposar a Rússia en un partit que van controlar durant tota la primera meitat i que només es va complicar en el tercer quart, quan van rebre un parcial que van saber controlar.

L'equip espanyol va sortir molt fort, amb un primer parcial de 5-0 que anava creixent a poc a poc i bons percentatges en el llançament exterior. En aquest sentit, Marc Garcia i Alonso duien el pes de l'atac i el primer parcial va finalitzar amb nou punts de diferència (14-23).

El segon quart va veure l'explosió del pivot Yankuba Sima. Ho va fer tot bé i va aconseguir que el seu equip aconseguís una màxima diferència de vint punts a favor (24-44). Els russos, però, van reaccionar i van intentar minimitzar pèrdues, amb la qual cosa es van situar a catorze punts al descans.