En les modalitats trail (27 km i 1.800 m de desnivell) i ultra (55 km i 4.000 m de desnivell) es va celebrar el cap de setmana l'Ultra Trail Catllaràs 2014, tercera i darrera prova del circuit de les Mission X3 i que va tenir la sortida i l'arribada a la Pobla de Lillet.

L'ultra va tenir el berguedà Pau Bartoló (Buff) com a gran protagonista; va agafar distància des de l'inici i va creuar la meta amb un temps de 6 h 36' 27''; 15 minuts després va arribar Toti Bes (Esport Nabes Team), amb 6h 56'40'', seguit d'Adrià Canimas (K-team), que va completar el podi amb 6h 56'40''. En categoria femenina, la primera d'arribar va ser Núria Picas (Buff), amb un registre de 7h 14' 00'', acompanyada als llocs d'honor per Mónica Grajera (Erlaitz MT), amb 9 h 14'24',' i Marta Muixi (Koala's Team), amb 9h 53' 21''.

En la modalitat trail, el vencedor masculí va ser Sergi Masip (Barcelona), que va completar el traçat en 2h 46'45'', seguit de Marc Carós (Sport HG), amb 2h 47'12'', i del jove corredor local de 18 anys Marc Pérez (La Pobla de Lillet), amb 2h 49'44'', que va provocar la satisfacció del públic present quan va creuar la ratlla d'arribada. En categoria femenina, la primera plaça del podi va correspondre a Mònica Isern (Aparthotel Les Corts), amb 3h 34' 59'', seguida de Carme Rial (Gironella), amb 3h 39' 18'', i d'Ester Mendoza (Les Guilles.cat), amb 3h 47' 20''.

Pel que fa a les classificacions del circuit Mission X3, amb la suma dels resultats del Trail de cap de Creus, d'Ulldeter i Setcases i de l'Ultra Trail Catllaràs, en l'apartat masculí el triomf ha estat per a Toti Bes, seguit d'Adrià Canimas i Ignasi Riuró; i en fèmines, victòria de Marta Muixí i completen el podi, Sara Codina i Pilar Martínez.