La selecció espanyola sub-18 de Marc Garcia va començar amb mal peu la segona fase del campionat d'Europa de la categoria que se celebra a Turquia, en caure davant Grècia en un partit que es va decidir després de dues pròrrogues. Amb aquesta derrota, el combinat estatal està obligat a derrotar avui l'amfitriona per mantenir les seves opcions de classificar-se per als quarts de final. Garcia es va mostrar desencertat en el tir (4/16), però tot i així va finalitzar amb 17 punts, i va anotar els dos tirs lliures que van servir al seu equip per forçar la segona pròrroga.

L'inici del partit va estar marcat pels nervis i les imprecisions, amb els grecs liderant el marcador gràcies a Charalampopoulos (25 punts i 18 rebots), mentre que Espanya es mantenia dins del partit gràcies a l'encert d'Alonso: 14-17. En el segon quart els homes de Jota Cuspinera van millorar en defensa i van poder córrer al contraatac, fet que els va permetre capgirar el marcador al descans: 32-29.