30 de juliol de 2014
30.07.2014

Marta Prat, Teresa Forn i Joan Salamaña pugen al podi de la Cadí Trail

30.07.2014 | 10:06
Els participants arriben al cim de la prova

La segona edició de la Cadí Trail de la Seu d'Urgell va finalitzar amb bons resultats per als corredors de casa nostra. Aquesta cursa de muntanya es va dividir en dues: la Cadí Ultra Trail, de 80 km, en la qual Joan Salamaña, del Fartlek Esport Santpedor, va quedar tercer de la general, darrere de Pau Capell i Àlex Izquierdo. En la mateixa prova, la manresana Marta Prat, del Centre Excursionista d'Oló, va acabar tercera en la categoria femenina, i en la posició 39 de la general.
En l'altra prova, la Cadí Trail, de 42,5 km, Ramon Torné, del Mountain Runners del Berguedà, va finalitzar en la cinquena posició de la general i en la segona de veterans. Per la seva banda, Teresa Forn, del Diedre, va finalitzar com a segona en la categoria femenina i en la posició 54 de la general.
La Cadí Ultra Trail -amb 119 corredors que hi van prendre part- era una prova puntuable per al Circuit de Curses d'Ultraresistència per Muntanya 2014, mentre que la Cadí Trail -que va tenir 165 participants- puntuava per al Cadí Circuit Fer de curses de muntanya. En total, 285 persones van participar en la segona edició d'una prova que va guanyant adeptes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

L'últim El més llegit