La segona edició de la Cadí Trail de la Seu d'Urgell va finalitzar amb bons resultats per als corredors de casa nostra. Aquesta cursa de muntanya es va dividir en dues: la Cadí Ultra Trail, de 80 km, en la qual Joan Salamaña, del Fartlek Esport Santpedor, va quedar tercer de la general, darrere de Pau Capell i Àlex Izquierdo. En la mateixa prova, la manresana Marta Prat, del Centre Excursionista d'Oló, va acabar tercera en la categoria femenina, i en la posició 39 de la general.

En l'altra prova, la Cadí Trail, de 42,5 km, Ramon Torné, del Mountain Runners del Berguedà, va finalitzar en la cinquena posició de la general i en la segona de veterans. Per la seva banda, Teresa Forn, del Diedre, va finalitzar com a segona en la categoria femenina i en la posició 54 de la general.

La Cadí Ultra Trail -amb 119 corredors que hi van prendre part- era una prova puntuable per al Circuit de Curses d'Ultraresistència per Muntanya 2014, mentre que la Cadí Trail -que va tenir 165 participants- puntuava per al Cadí Circuit Fer de curses de muntanya. En total, 285 persones van participar en la segona edició d'una prova que va guanyant adeptes.