El pilot català Francesc Gutiérrez va aconseguir la victòria en la categoria de turismes en la Pujada Alp 2.500, una prova que es va disputar durant dos dies i que constava de tres ascensions, puntuable per al Campionat d'Espanya de l'especialitat. Gutiérrez va vèncer amb el seu vehicle, un Gineta G55 GT3, davant de Raúl Borreguero i José Antonio Aznar.

A més d'aquesta classificació, Gutiérrez també va guanyar en les tres pujades. En la cursa de dissabte, la segona posició va ser per a Cristian Sifrés, que va vèncer en monoplaces. Diumenge es van repetir les mateixes posicions.

En la resta de categories corresponents al campionat estatal, Ángela Vilariño va ser la vencedora en la categoria I, amb un Norma 3000. En la categoria II, de monoplaces, la victòria va correspondre a Javier Villa.

La cursa, organitzada pel club esportiu Cerdanya Racing, va tenir la participació de més de 60 competidors i una bona quantitat de públic, que va poder gaudir d'aquesta espectacular especialitat. La pròxima cita del certamen serà el 21 de setembre al Farell.