L'equip de bàsquet del Barça jugarà dos partits a l'Àsia (Xina i Taiwan) durant l'Euroleague Bàsquet Asia Tour, que se celebrarà del 6 a l'11 d'octubre, segons va informar el club blaugrana. El Barça és l'equip escollit per l'Eurolliga i jugarà un partit a Hangzhou i un altre a Taipei, a més de realitzar altres activitats.

Segons va anunciar ahir, el club blaugrana s'estrenarà el 7 d'octubre contra l'Hangzhou Zhejiang Lions, un dels equips més poderosos de l'Associació Xinesa de Bàsquet, mentre que l'11 d'octubre s'enfrontarà al Taiwan Mobile a Taipei. Per a Joan Bladé, directiu responsable de la secció de bàsquet, el club català està "orgullós" de poder representar el bàsquet europeu en aquesta gira. "Sabem que hi ha molts aficionats del Barça a la Xina i Taiwan. Serà un plaer per a nosaltres compartir amb ells el que el nostre club representa i els nostres valors en totes les activitats que estem preparant durant la nostra estada allà", va assegurar Bladé en unes declaracions ofertes pel club català.

Pleiss, a punt de venir

Una temporada més, sembla que es produirà un traspàs de jugadors entre el Barça i el Laboral Kutxa, com acostuma a succeir les darreres temporades. Després de Huertas, Mickeal, Oleson i Lampe, el següent podria ser Tibor Pleiss. Segons molts mitjans, el jove jugador alemany (de 24 anys i 2,16 m) seria l'escollit per ocupar el lloc de Joey Dorsey, que va abandonar el club blaugrana per anar a jugar a la NBA.

Precisament la lliga nord-americana hauria jugat un paper important en aquest traspàs, després que els Oklahoma City Thunder no hagin decidit fitxar el pivot alemany, fet que faria que continués una temporada més a Europa.