El tècnic Luis Casimiro va renovar ahir per a una temporada més el seu contracte amb el Baloncesto Fuenlabrada, després d'haver assegurat la salvació de l'equip la temporada passada, quan el va començar a entrenar el mes de març. La noticia va arribar dos dies després que també firmés un nou compromís amb el club madrileny l'aler nord-americà Andy Panko, màxim anotador de la lliga Endesa la temporada passada de l'equip. Casimiro va agafar l'equip el passat 3 de març, en substitució de Mateo, amb un equip que estava a una derrota del descens, i va encadenar tres derrotes consecutives. Durant els tres mesos que va dirigir l'equip, Casimiro va aconseguir un balanç de 5 victòries i 8 derrotes, i va certificar la permanència varies jornades abans del final de la lliga regular.

El ciclista de Navàs Jordi Simon i Jaume Rovira, de l'Estany, ambdós ciclistes del Team Ecuador, van finalitzar ahir la primera etapa de la Volta a Portugal. Rovira va acabar en la posició número 51, en una etapa de 183,5 km disputada entre les localitats de Lousada i Maia, mentre que Simon va finalitzar en la 92a posició. El triomf va ser per a l'alemany Phil Bauhaus, del Team Stölting, que va superar el portuguès Manuel Cardoso i l'italià Davide Vigano en l'esprint final. El dia abans es va disputar el pròleg de la Volta portuguesa, en què Simon va ser el 86e i Rovira, el 65e, en una cursa de només 6,5 km molt igualada.

L'Herbalife Gran Canaria va anunciar ahir la incorporació del jugador nord-americà Kyle Kuric per a les properes dues temporades. El prometedor escolta, de 24 anys i 1,93 m d'altura, té passaport eslovac i arriba a l'ambiciós projecte canari després de jugar la temporada passada amb el Tuenti Móvil Estudiantes, amb el qual va fer una mitjana de 13,5 punts -39,9% en triples-, 3,3 rebots i 11,5 de valoració. La seva millor actuació la va fer contra el Cajasol del que serà el seu nou entrenador, Aíto García Reneses, amb 31 punts.

El manresà David Garcia va arribar a un acord amb el Girona FC per continuar una temporada més defensant els colors blanc-i-vermells a la Lliga Adelante. El club gironí, que fa uns dies ja va anunciar la continuïtat d'Eloi Amagat, va emetre un comunicat ahir per explicar que tres jugadors de la primera plantilla seguiran la temporada vinent a l'equip: Jandro i Juanlu continuaran a l'equip gironí al costat del manresà Garcia, que va arribar al Girona l'any 2011 després d'haver estat tota la vida a l'Espanyol.

La d'ahir va ser una jornada moguda a la porteria del València: el club va presentar Yoel Rodríguez, nou porter procedent del Celta de Vigo, i posteriorment va anunciar el traspàs del portar Vicente Guaita al Getafe. En aquesta venda, els valencianistes es reserven l'opció d'igualar les ofertes que puguin tenir en el futur el club madrileny pel porter. El porter valencià, de 27 anys, es va quedar sense lloc després de l'arribada de Yoel i de la continuïtat del brasiler Diego Alves, a qui el club ha preferit mantenir.