El Barcelona ha empatat contra el Niça (1-1) en un amistós que ha acostat els blaugrana a França, després de concloure la setmana de preparació a Anglaterra, i en una trobada on l'equip de Luis Enrique Martínez ha mostrat bons símptomes, especialment quan Xavi Hernández ha ingressat al camp.

El Barça ha operat amb dos equips diferents en cada part, a excepció de l'alemany Ter Stegen, que ha estat titular en els 90 minuts. Ha estat en la segona meitat, amb Xavi i Rakitic al camp, quan el Barça s'ha mostrat més dominador i ofensiu.

Primera part bastant fluixa d'un Barça que gairebé no ha generat joc ofensiu i que ha comès un error en una acció de Piqué, en provocar un penal, que ha acabat costant-li a l'equip de Luis Enrique acabar el període amb el marcador advers (1-0).

Les primeres accions de perill les han signat els francesos, com en el minut 7 quan Bautheac ha fet lluir Ter Stegen, que s'ha llançat a la base del pal dret per treure una pilota.

Al 20, Piqué ha comès un innocent penal a Cvitacnich, qui s'ha encarregat de transformar en gol des dels onze metres (1-0).

La jugada de més perill del Barcelona ha arribat a la mitja hora, en una acció individual de Rafinha, que ha tallat un defensa a falta a la frontal, que ha llançat Iniesta i el porter ha tret fora la pilota, després pentinar un defensa.

Alba, un minut després, ha recollit una pilota a la frontal i ha llançat un fort xut que un defensa ha repel·lit. El Barça ha premut per forçar l'empat i en un centre de Pedro la pilota ha tocat el travesser.

A pocs instant de concloure la primera part, Adama ha mostrat el seu poder físic en una acció individual de conducció que ha acabat amb falta també a la frontal. Aquesta vegada Pedro ha executat l'acció amb una passada ras Alba qui ha encanonat una pilota que ha estat neutralitzat pel meta Hassen.

A la segona part, el Barcelona ha tret un nou onze, a més de Patric, que a la primera havia substituït el lesionat Martín Montoya, i amb l'aparició de Xavi al centre del camp el futbol blaugrana ha mostrat una millora considerable.

Al 50, en una ràpida combinació de Xavi amb Munir la pilota ha sortit lleugerament alt. Un minut després, Munir El Haddadi s'ha trobat sol davant el porter després d'una cessió errònia, i ha enviat la pilota contra Hassen. En el tercer intent, Xavi ha enviat una passada avançat a Deulofeu, que ha acabat enredat amb la pilota dins l'àrea i perdent finalment.

Niça s'ha despertat en un contraatac que Pied no ha sabut executar quan s'ha trobar amb una pilota en diagonal i l'ha acabat enviant fora. Pocs minuts després, l'equip francès ha perdut al seu porter Hassen, en caure lesionat en una jugada fortuïta en un salt.

El Barcelona ha empatat el partit en el 68, en un penal que ha transformat Xavi Hernández (1-1), després que Genevois zancadillease a Munir dins l'àrea.

La presència del Barcelona al camp del Niça i l'empenta ofensiu ha arribat als de Luis Enrique a disposar d'ocasions per signar la victòria, sobretot en un llançament al pal de Sandro, a nou minuts per al final, i en una acció en solitari de Barta, que ha disparat fora.