El Cadí la Seu ha aconseguit finalment el seu gran objectiu per tancar el joc interior de cara a la temporada que ve. Es tracta de la pivot senegalesa Amy Syll, de 21 anys i 1,98 metres d'alçada, que s'havia convertit en l'objecte del desig de la comissió esportiva de l'entitat urgellenca. La joventut de Syll, la seva capacitat de treball i les ganes de continuar millorant han estat les condicions que van fer insistir en el seu fitxatge.

Experiència a la lliga

Syll va debutar a la Lliga Femenina la temporada passada amb el CB Zamarat i va acreditar unes mitjanes de 4,1 punts, 3,3 rebots i 4.2 de valoració per partit en 13 minuts de joc de mitjana. L'equip tècnic del Cadí la Seu està convençut que la jove pivot té un potencial important que encara no ha mostrat i espera treure'n partit durant la temporada.

S'espera que Amy Syll es pugui acoblar bé amb Laura Gil, el fitxatge de la qual va ser anunciat la setmana passada, i Georgina Bahí per tal de donar solvència i contundència a l'equip. A més, també es compta amb l'aportació de Gastamiza. Una de les qualitats que ja marca el conjunt del Cadí és la joventut de les seves jugadores, amb una mitjana actual de 22 anys, una condició important a l'hora de tenir actitud de treball.

Falten dues jugadores

Després de Syll, la comissió esportiva intentarà completar l'equip amb l'arribada de dues jugadores polivalents. La idea és que una pugui ocupar les posicions de base i escorta i que l'altra pugui actuar de tres i de quatre. La pretemporada començarà entre el 3 i el 8 de setembre per poder completar cinc o sis setmanes de treball necessari i poder afrontar el debut a la Lliga Femenina contra l'Universitario, el 15 d'octubre. Abans, el dia 2, Lliga Catalana contra l'Uni Girona.