La nova junta del CF Igualada s'ha reunit amb l'alcalde de la ciutat, Marc Castells, i la regidora d'Esports i Agermanaments, Rosa Maria Plassa, per presentar les línies d'acció i de treball que plantegen de cara a la propera temporada. El president de l'entitat, Francesc Jorba, acompanyat d'una àmplia representació de la junta, a més de l'entrenador del primer equip masculí, Joan Prat, i del director tècnic, Robert Palau, va exposar els objec-tius i els reptes principals que es volen prioritzar per millorar el club.

El president va destacar la importància que es dóna a la formació, tant des del punt de vista esportiu com humà, perquè la directiva vol que el CF Igualada no sigui per als jugadors només un club de futbol, sinó que es creï "un vincle i un sentiment de pertinença que els faci avançar com a esportistes, però sobretot com a persones". Amb aquesta voluntat, la junta va subratllar la importància que es vol donar a la base, incidint especialment en la formació i la comunicació permanent amb els pares.

La junta també va informar l'alcalde dels canvis fets en el funcionament intern del club, per millorar-ne l'efectivitat i el rendiment, així com la voluntat que el primer equip pugui tornar a la Tercera Divisió. També es van presentar a l'alcalde els actes per commemorar el 75è aniversari de l'entitat, que se celebra enguany.