Entrat l'agost, els clubs que jugaran aquesta temporada vinent a Segona i Tercera Catalana comencen a tenir perfilats els equips i el calendari de partits amistosos de pretemporada. En la majoria de casos, els entrenaments començaran a mitjan aquest mes d'agost.

Com cada estiu, els moviments de futbolistes i tècnics estan a l'ordre del dia en un intent de les entitats d'aconseguir el potencial necessari per complir amb els objectius previstos, els ascensos o les permanències a les respectives categories. Aquesta campanya 2014-15, jugaran a Segona Catalana de casa nostra el San Mauro (Santa Margarida de Montbui) i el Martorell al grup 3, el Gironella, el Súria i el Sallent al grup 4, i el Solsona, l'Organyà (repescat a darrera hora) i la Seu d'Urgell al grup 5.

A Tercera Catalana, en el grup 5, hi haurà el Pradenc, l'Avinyó (ha estat col·locat en aquest grup a petició pròpia) i el Moià; en el grup 6, el Joanenc B (no pot estar amb els altres clubs bagencs al grup 7 perquè ja hi juga el primer equip de Sant Joan de Vilatorrada); en el grup 7, Joanenc, Castellnou de Bages, Gironella B, Balconada, Olvan, Gimnàstic de Manresa, Marganell, Cardona, Navàs, Puig-reig, Artés, Santpedor i Fruitosenc; en el 8, Sant Esteve Sesrovires, Olesa i Esparreguera; en el 12, Carme, Òdena, Montserrat Igualada, Piera, Calaf i Anoia; i en el 14, Solsona B i Oliana.