El corredor de Navàs Jordi Simon (Ecuador) va aclassificar-se vint-i-sisè en la cinquena etapa de la Volta a Portugal, que es va disputar ahir entre Lusa de Alvarenga i el santuari de Nuestra Señora de la Asunción, a Santo Tirso, amb 161,3 km de recorregut. Simon va entrar a 1'18'' del primer classificat, l'espanyol David Belda (Burgos-BH); el també bagenc Jaume Rovira (Ecuador) va entrar en la posició 84a, a 21'30'' del capdavanter.

La classificació general individual l'encapçala el també espanyol Gustavo César Veloso (OFM Quinta da Lixa), un corredor que ahir va ser tercer classificat; Jordi Simon és divuitè, a només 2'45'' de l'esmentat líder, i Jaume Rovira ocupa la 68a posició a 38'34''.