Bernat Jaume, jove jugador de l'Esquaix Igualada, va classificar-se per a la fase final dels mundials júniors que es disputaran a Windhoek -capital de Namíbia- del 10 al 21 d'agost. En aquesta edició hi haurà 128 participants, el màxim permès, i l'anoienc debutarà contra el neozelandès Chapman Kutia en la primera ronda.

En la mateixa localitat, i amb un dia de descans després del torneig individual, començarà el campionat mundial per equips, que també tindrà la presència de Jaume, que compartirà equip amb el barceloní Edmon López i el vallesà Iker Pajares. La previsió es que siguin 30, els equips que participin en aquest campionat.

Un altre igualadí, Nacho Fajardo, va acabar cinquè en la categoria sub-13 de l'Spanish Junior Open, que es va celebrar a Madrid. En una categoria amb poca participació, el jove, de només 10 anys, va tenir un gran debut, i després de caure en la segona ronda davant l'andalús Augusto Ortigosa per 6-11, 10-12 i 6-11, va aconseguir obtenir el cinquè lloc en superar el nord-americà Jacob Koeppel en un matx igualat.