El ciclista navassenc Jordi Simon (Team Ecuador) no va poder superar els efectes de la caiguda que va tenir dimarts i va veure's obligat a abandonar la Volta a Portugal, que ahir va veure com es disputava la setena etapa. El bagenc esperava haver aprofitat la jornada de descans de dimecres per millorar sensacions i per estar a punt ahir, però la duresa del dia, el fet que es disputés l'etapa reina de la competició, no va beneficiar les seves intencions i va haver de deixar la cursa quan era divuitè de la classificació general, a 2.45 del líder, el corredor espanyol Gustavo César Veloso.

Qui sí que continua en competició és el seu company d'equip, el corredor de l'Estany Jaume Rovira, que es troba situat en la 66a posició de la classificació. Ara mateix és a 1 hora 14 minuts i 47 segons del primer classificat.

En l'etapa d'ahir, amb arribada a Seia, un alt de categoria especial, la victòria va correspondre a Rui Miguel Sousa, de l'equip Onda Boavista, que puja fins a la segona posició de la classificació general, a 28 segons del líder Veloso. Tercer classificat és el local Edgar Mi-guel Lemos, a 30 segons. Avui, antepenúltima etapa.