El campió suec, el Malmö, serà el rival del Red Bull Salzburg en l'eliminatòria prèvia de la fase de grups de la Lliga de Campions que es disputarà entre els propers dies 19 i 27 d'agost. El partit d'anada es jugarà al Red Bull Arena de la ciutat austríaca i el de tornada, en terres escandinaves.

Ahir es va fer el sorteig d'aquesta fase de la competició, de la qual va quedar exclòs, sorprenentment, el Legia Varsòvia per alineació indeguda en l'eliminatòria que va superar contra el Celtic de Glasgow. Entre els campions de lliga, les altres eliminatòries seran Maribor-Celtic, Steaua-Ludogorets, Aalborg-Apoel, Slovan de Bratislava-Bate Boríssov.

El Nàpols, rival de l'Athletic

Per la banda de no campions, el representant de la lliga espanyola, l'Athletic de Bilbao, jugarà contra el Nàpols, amb l'anada al país transalpí. La resta d'eliminatòries d'aquesta banda del quadre seran: Besiktas-Arsenal, Standard Lieja-Zenit Sant Petersburg, Copenhaguen-Bayer Leverkusen i Lilla-Porto. El president bilbaí, Josu Urrutia, no consideraria un fracàs una eliminació contra el Nàpols. "No pensem en això, sempre que l'Athletic juga un partit pensa en guanyar. Per això hem de fer les coses molt bé i estem centrats a conseguir-ho.

D'altra banda, ahir també es va fer el sorteig del play-off previ a la fase de grups de la Lliga Europa amb la presència de dos equips de la lliga estatal. La Reial Societat, que va superar l'Aberdeen en la ronda eliminatòria que va disputar el partit de tornada dijous, haurà de tornar a jugar l'anada a l'estadi d'Anoeta, en aquesta ocasió davant del Krasnodar rus.

Per la seva banda, el Vila-real debuta en la competició aquesta temporada i ho farà contra un rival kazakh, l'Astana. El partit de tornada serà a casa. L'altre equip espanyol, el Sevilla, vigent campió, queda exempt.