El Bayern de Munic entrenat per Pep Guardiola va presentar-se ahir davant d'un Allianz Arena ple de gom a gom expectant per veure la segona versió de l'equip que dirigeix el santpedorenc. Els muniquesos es van mostrar davant del seu públic amb la gran novetat del davanter Robert Lewandowski, fitxat del Borussia Dortmund, i amb la baixa d'última hora del defensa Diego Contento, que no compta per a Guardiola i que anirà, amb gairebé total seguretat, al Girondins de Bordeus.

El primer gran repte dels muniquesos serà la Supercopa d'Europa, que disputaran dimecres que ve contra, precisament, l'equip de Dortmund. L'any passat, aquesta i la Lliga de Campions van ser les úniques competicions que el club no va aconseguir la temporada passada.

Quinze dies abans de l'inici de la competició, el Bayern ja va poder mostrar la seva última incorporació, la del porter Pepe Reina, adquirit aquesta setmana. La presentació d'enguany ha tingut lloc sensiblement més tard que la temporada passada perquè molts dels jugadors alemanys de l'equip bavarès van participar en el Mundial de Brasil, del qual es van proclamar campions.

A més de Reina i Lewandowski, els fitxatges d'aquesta temporada han estat el lateral esquerre Juan Bernat, que ve del València, i el jove central de 23 anys Sebastian Rode, procedent de l'Eintracht de Frankfurt. En les primeres setmanes d'entrenaments, encara sense els internacionals, s'han pogut veure alguns canvis en la manera de funcionar de l'equip de Guardiola, amb defensa de tres en moltes de les oportunitats.