El porter gallec del Reial Madrid Diego López ja és nou jugador de l'AC Milan. El representant del jugador, Manuel García Quilón, va arribar ahir a un acord total amb Adriano Galliani, vicepresident del conjunt rossonero. De fet, així ho confirmava el mateix canal de televisió del conjunt milanès. El jugador gallec firmarà un contracte fins al 2018 i demà passarà el reconeixement mèdic. La premsa italiana comenta que el jugador passarà a cobrar uns 2,5 milions d'euros per temporada.

Amb la sortida del porter s'acaba un dels serials de l'estiu. Després del fitxatge de l'exporter del Llevant Keylor Navas, el Madrid tenia la necessitat de donar sortida a un dels seus dos porters. El club blanc va decidir seguir comptant amb Íker Casillas i prescindir de Diego López, que va arribar a l'equip madridista ara fa un any i mig i va aconseguir la titularitat gràcies a José Mourinho, ara entrenador del Chelsea.

Un dels més satisfets per aquesta adquisició del conjunt llombard és el seu nou entrenador Filippo Inzaghi, qui, per cert, ahir celebrava els seus 41 anys. "Estic molt feliç perquè l'arribada de Diego López és molt important per a nosaltres. És un porter amb molta experiència que ens ajudarà a millorar". Aquesta és la cinquena incorporació del conjunt roig i negre des de l'inici de pretemporada. Fins ara el Milan ha fitxat el porter Agazzi del Chievo, que podria anar cedit al Sassuolo, el veterà central brasiler Álex, provinent del PSG, mateix equip d'on arriba el francès Ménez. Amb aquestes incorporacions el conjunt italià vol convertir-se de nou en un outsider en un futbol italià que en les darreres temporades ha estat dominat per la Juventus. López tindrà com a competència a la porteria el veterà italià Christian Abiatti, que les darreres temporades ha estat el porter indiscutible del conjunt milanès.

Amb la sortida del gallec, qui té molts números de convertir-se en el tercer porter del primer equip és el porter extremeny del filial Fernando Pacheco, de 22 anys d'edat, que la temporada passada va ser indiscutible al filial blanc, que recordem que enguany jugarà a la Segona Divisió B després de perdre la categoria l'any passat.