L'Espanyol va aconseguir la victòria al torneig Teide en derrotar el Tenerife (0-1) gràcies a un gol aconseguit per un dels nous fitxatges, l'equatorià Felipe Caicedo al minut 23 de la segona meitat. El partit, disputat al petit camp de futbol de la Orotava, a les Canàries, va servir per donar més rodatge a l'equip de Sergio González que, tot i que no va mostrar un joc espectacular, sí que va millorar respecte del darrer enfrontament jugat, al camp del Girona.

La primera part, però, no va ser gaire moguda i només una rematada de Víctor Sánchez va crear perill a l'inici. El Tenerife, equip de la lliga Adelante, no va crear gaires aproximacions excepte una rematada d'Ifrán al minut 34. L'Espanyol s'hauria pogut avançar abans de la mitja part amb rematades de David López i de Sergio García.

A la represa van debutar dues de les adquisicions dels barcelonins de les últimes setmanes, Álvaro González a la defensa i Paco Montañés en atac. El gol va arribar en un contraatac dut per Sergio García que va assistir perquè Caicedo, amb qualitat, marqués el seu primer gol de blanc-i-blau. Pot ser el preludi d'una bona societat entre els dos atacants.