El base català Ricky Rubio va declarar ahir a Sevilla que "l'objectiu d'Espanya és guanyar el Mundial", del que serà amfitriona entre el 30 d'agost i el 14 de setembre, perquè es disputa "a casa i no hi ha baixes". Rubio va reconèixer que encara "és d'hora" per valorar l'estat de forma de la selecció, ja que "només hem jugat un partit de preparació", però en aquest duel "ja es van apuntant algunes coses, per exemple el bon joc interior".

Sobre el joc del combinat estatal, el català va assegurar que a ell "li agradaria córrer més", però va recordar que "això també depèn del joc dels rivals". En referència a la baixa de Kevin Durant pel Mundial, el base dels Timberwolves va afirmar que "Estats Units té d'altres grans jugadors i continuen sent els favorits per al títol".

Torna Rudy però no Abrines

El seleccionador nacional, Juan Antonio Orenga, va revelar ahir que per al partit amistós d'avui davant d'Angola (12.30 hores) recuperarà Rudy Fernández, que ja ha superat les seves molèsties, "però no amb Àlex Abrines, que en té per més temps". A causa d'aquestes lesions, Orenga va comunicar que els convidats, Pau Ribas i Dani Díez, "continuaran fins que sigui necessari", ja que "fan falta per entrenar, perquè hi ha jugadors que no poden fer-ho al màxim pels seus problemes físics".

Sobre Angola, el tècnic va assegurar que "es tracta d'un rival molt físic i anàrquic".